smjerovi

Hoteljersko – turistički tehničari (četverogodišnje zanimanje područje turizam i ugostiteljstvo)

 

Konobar (trogodišnje zanimanje područje ugostiteljstvo i turizam)

 

Kuhar (trogodišnje zanimanje područje kuharstvo i slastičarstvo)

TEHNIČAR NUTRICIONIST (trajanje: 4 godine)

PEKAR (trajanje: 3 godine)

MESAR (trajanje: 3 godine)

Pomoćni kuhar i pomoćni slastičar (trogodišnje zanimanje za učenike s poteškoćama u razvoju)

specijalizacija

Specijalističko zanimanje za polaznike
  • Konobar specijalist
  • Kuhar specijalist
  • Slastičar specijalist
Specijalističko zanimanje za polaznike (dvogodišnje stručno usavršavanje)
  • Konobar specijalist
  • Kuhar specijalist
  • Slastičar specijalist
Osposobljavanje za samostalnog ugostitelja
  • Tromjesečno stručno usavršavanje iz područja ugostiteljstva i gastronomije