OIA Natjecanje

U 11 mjesecu u hotelu Ero predstavnici STUS-Mostar sudjelovali su na seminaru kojeg je organizirala OIA(Omladinska informativna agencija). Cilj seminara bio je potaknuti zaposljavanje i zadrzavanje mladih u BiH. Svaka skola trebala je osmisliti projekt kojim bi pokazali svoju kreativnost,aktivnost te kako bi ucinili nesto za sebe ili svoju okolinu.
Sljedeci korak bila ja prezentacija projekta u Sarajevu gdje su se okupili ucenici iz 50 skola iz BiH. Prezentacija projekta sastojala se od izrade makete kakva izgleda i kakva bi trebala biti skolaska garderoba. S obzirom da je to prostor u kojem se ucenici pripremaju za izvodenje prakticne nastave trebalo je osmisliti sto uraditi,gdje i kako to izvesti. Nasu skolu predstavljali su ucenici Mate Carapina i Ana Subasic s projektom ''Obnovimo skolsku garderobu'' te su osvojili nagradu za najbolju prezentaciju i sredstva za realizaciju projekta.
Na veliko iznenadenje svih za najbolju ideju i realizaciju osvojili su sedmodnevno putovanje u najbolju destinaciju tj. u Istanbul. Pod vjernim vodstvom profesorice Ljilje Drljo rad su realizirale ucenice 4.a: Ana Cavar, Ina Glibo, Valentina Juric i Andrea Kalfic.
Galerija